Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ricotta met bosvruchten caloriearm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de klopklop stijf en voeg de ricotta toe. Klop in een aparte schaal het eiwit stijf en mix het daarna met de ricotta en klopklop. Verkruimel grof twee langetjes per bakje. Mix de espresso met de zoetstof (en whisky) en giet dit over de verkruimelde langetjes. Schep nu het opgeklopte mengsel voorzichtig erover. Verdeel de bosvruchten over de twee bakjes en verkruimel een langetje per bakje over het geheel. Als ik het goed heb uitgerekend, is het ongeveer 215 kcal per portie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ricotta met bosvruchten caloriearm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven