Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst advokaatpudding recept
Rijst advokaatpudding recept

Rijst advokaatpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst samen met de vanillesuiker zachtjes gaar in de melk. Laat ondertussen de gelantineblaadjes weken. Klop de slagroom met de suiker stijf. Neem de pan van het vuur zodra de rijstmassa gaar is. Voeg de uitgeknepen gelantine toe en laat het goed afkoelen. Schep de slagroom en de advokaat door elkaar en voeg dit bij de rijstmassa. Verdeel de pudding in schaaltjes en laat hem 1,5 uur in de koelkast opstijven. Eet de pudding uit het schaaltje. Versieren naar eigen fantasie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst advokaatpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven