Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstpap met mandarijn recept
Rijstpap met mandarijn recept

Rijstpap met mandarijn


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Warm de melk op in een pannetje met deksel. Dit duurt ongeveer 7 à 8 minuutjes. Los er de suiker, saffraan, mandarijnschil in op. Doe de rijst bij de melk en laat onder regelmatig roeren 45 minuten sudderen. Roeren voorkomt het aanbranden. De rijstpap zou tegen het einde toe mooi dik moeten zijn. Voeg er op het einde het mandarijnsap aan toe en roer door. Smakelijk! Tip: om een velletje op de rijstpap te voorkomen, doe je wat poedersuiker op het oppervlak en dek af met vershoudfolie. Tip: je kan dit natuurlijk ook met sojamelk proberen! mmm

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstpap met mandarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven