Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rm-ricottapudding met amaretti recept
Rm-ricottapudding met amaretti recept

Rm-ricottapudding met amaretti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ricotta en eidooiers tot een dikke romige massa. Roer de rum en de marsala erdoor. Roer voorzichtig de verkruimelde koekjes door de stijfgeklopte slagroom en spatel het geheel door het ricotta mengsel. Serveer in koude glazen met de lange vingers om te dippen.

Serveersuggesties

je kunt het heel goed van te voren maken zet het dan tot gebruik in de koelkast

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rm-ricottapudding met amaretti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven