Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode bessensorbet recept
Rode bessensorbet recept

Rode bessensorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bessen onder de kraan en strooi ruim suiker op de nog natte bessen, (of als je diepvriesbessen gebruikt, ontdooi ze en strooi er dan de suiker overheen).
Doe de bessen in een afgesloten bakje in de koelkast. Bij voorkeur een nacht in laten trekken.
Klop de slagroom met de basterdsuiker en wat vanillesuiker naar smaak stijf.
Haal het ijs een halfuur voor het serveren uit de diepvries, zodat het een beetje zacht wordt.
Schep bolletjes ijs, rode bessen, om en om in laagjes in de hoge ijscoupes.
Voeg een scheut bessenlikeur toe en vul de ijscoupes aan met bronwater
Garneer met een flinke toef slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode bessensorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven