Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode vruchtentrifle recept
Rode vruchtentrifle recept

Rode vruchtentrifle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de avond van te voren de karnemelk met het amandelpoeder en zet 12 uur in de koelkast. Filter de volgende dag de amandelmelk door een fijne zeef.
Klop de crème fraîche tot slagroom en voeg aan het einde langzaam de poedersuiker toe. Voeg de slagroom voorzichtig aan de amandelmelk toe en zet weg in de koelkast.
Spoel de vruchten af met koud water en dep ze droog met een theedoek of keukenpapier. Haal de aalbessen van de takjes, verwijder de kroontjes van de aardbeien, snijd de grootste doormidden.
Meng het citroensap met de rietsuikersiroop en de crème de cassis, besprenkel de vruchten ermee en zet in de koelkast.
Snijd de meringues in plakken met een kartelmes.
Doe een laagje fruit in hoge glazen, dan een plak meringue giet hierover wat amandelmelkslagroon en herhaal.
Maak af met wat vruchten en strooi er wat poedersuiker overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode vruchtentrifle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven