Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rödgröd met room recept
Rödgröd met room recept

Rödgröd met room


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Was de vruchten en ris ze en verwijder steeltjes of kroontjes. Breng ze dan met het water aan de kook, laat ze 5 minuten koken en druk ze door een fijne zeef. Verhit de vruchtenmoes in een pan en roer de suiker erdoor. Roer de maizena en het water door elkaar. Neem de pan van het vuur, roer de aangemaakte maizena door de vruchtenmoes en breng alles tegen de kook aan. Laat het niet meer koken. Laat de pudding afkoelen en roer hem regelmatig om zodat er geen vel op komt. Doe de rödgröd in een met water omgespoelde vorm en zet hem een paar uur op een koele plaats. Stort de rödgröd en garneer hem met een paar vruchten. Geef er opgeklopte slagroom bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rödgröd met room recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven