Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roompudding met frambozensaus recept
Roompudding met frambozensaus recept

Roompudding met frambozensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vanillestokje open. Breng de slagroom, vanillestokje en suiker in een steelpan tegen de kook aan. Laat de room 10 minuten op laag vuur trekken. Week de gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn. Neem de room van het vuur en verwijder het vanillestokje. Los de goed uitgeknepen gelatine erin op. Schenk de room in een met koud water omgespoelde schaal. Laat de pudding 4 uur in de ijskast opstijven. Maak de frambozen schoon en houd enkelen apart voor garnering. Pureer de rest van de frambozen en de basterdsuiker met de stafmixer. Wrijf de saus door een zeef. Stort de pudding op een groot bord en schenk de saus erom heen. Garneer met de achter gehouden frambozen en munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roompudding met frambozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven