Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schoenlapperstaart (beschuit en pudding taart) recept
Schoenlapperstaart (beschuit en pudding taart) recept

Schoenlapperstaart (beschuit en pudding taart)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de custardpudding zoals het pak vermeld. Maak op een schaal een paar hoopjes pudding van 2 eetlepels. Op elk hoopje leg je een beschuit belegd met aardbeienjam en hagelslag. Vervolgens verdeel je de rest van de pudding over de beschuiten. Laat de pudding afkoelen. Dit kan in de koelkast. Na ongeveer 1 2 uur is het toetje klaar om op te eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schoenlapperstaart (beschuit en pudding taart) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven