Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinas-amaretto gelei recept
Sinas-amaretto gelei recept

Sinas-amaretto gelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de gelatine in koud water en laat even weken. Breng het sinaasappelsap aan de kook met de suiker en de wijn. Los er de uitgeknepen gelatine in op. Roer de amaretto erdoor en laat de gelei afkoelen. Schenk de gelei in glazen en laat in de koelkast opstijven. Roer vlak voor je het serveren de slagroom en de basterdsuiker door elkaar en schenk de dunne room over de vruchten en garneer af met de muntblaadjes en wat amandelschaafsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sinas-amaretto gelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven