Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smulparfait recept
Smulparfait recept

Smulparfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het eigeel met de suiker en het vanillemerg los,
Hang, zodra het water kookt, de mengkom in de pan boven het kokende water.
Klop au bain marie het eigeel-suikermengsel luchtig en romig. Als het mengsel bijna wit is, kun je stoppen.
Zet het mengsel koel weg.
Klop de slagroom lobbig.
Snijd de Lions in grove stukken, doe ze in de keukenmachine en maal ze fijn.
Spatel de room voorzichtig door het eigeel-suikermengsel tot een homogene massa.
Spatel nu de Lions door de parfait.
Vul vormpjes of een cakeblik en vries dit in.

Allergenen Informatie

Voor dit smulparfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven