Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti-dessert met aardbeien recept
Spaghetti-dessert met aardbeien recept

Spaghetti-dessert met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing (ca 8 minuten, dus niet "al dente") Breng een klein beetje water (ca 2 borrelglaasjes) aan de kook. Voeg de gehakte munt en 1 theelepel suiker in dit water. Roer even goed door en voeg voorzichtig wat maizena toe om de saus in te dikken. Schik de spaghetti in een ronde vorm op een bordje (als een vogelnestje). Was de aardbeien en maak ze schoon. Leg de aardbeien in het "nestje". Verdeel met een eetlepel over elk bord wat van het suiker-muntsaus en garneer af met wat blaadjes munt en bestuif met poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti-dessert met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven