Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas recept
Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas recept

Speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Parfait: Klop de eieren, eidooiers en de suiker wit (dikte van cakebeslag). Doe dit in een passende kom en sla nu de slagroom op tot yoghurtdikte, voeg ook hierbij de koekkruiden. Verdeel dit over de vormpjes en zet voor 2 uur in de vriezer. Gebakken peer: Schil en snijd de peren in stukjes. Marineer ze met de suiker en kaneel en bak ze in de pan met een beetje boter. Walnoten in ahornsiroop: Doe de te gebruiken hoeveelheid siroop in een pan. Warm dit op en roer er een klontje roomboter door. Voeg hieraan toe de walnoten en kook een keer op. Het serveren: Verdeel de gebakken peren in het midden over de borden. Omring dit met de saus en de walnoten. Zet hierop klein stukjes eventueel warm gemaakte gevulde speculaas. Zet als laatste de uit de vorm gehaalde parfait op de peren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit speculaasparfait met gebakken peer, walnoten en gevulde speculaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven