Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarte tatin van sterappel recept
Tarte tatin van sterappel recept

Tarte tatin van sterappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de sterappel en verdeel deze in 8 partjes. Doe de partjes in een springvorm of taartvorm of bakplaat.Maak karamel van suiker, glucose en water. Rol het bladerdeeg uit en prik er met een vork gaatjes in. Giet de karamel over de appelpartjes. Leg hier op de bladerdeeg. Bak de tarte tatin in een voorverwarmde oven van 190 graden C. ongeveer 20 minuten. Als alles gaar is uit de oven en omgekeerd warm opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tarte tatin van sterappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven