Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren splitsen. Dooiers schuimig kloppen. Suiker beetje bij beetje roerend toevoegen. Kloppen totdat er een witgele schuimige massa ontstaat. Mascarpone toevoegen en naar smaak amaretto toevoegen. Kloppen tot romige massa. In andere, vetvrije, kom eiwit heel stijf kloppen. Door de crème scheppen. Lange vingers door de koffie halen en hiermee de bodem van een schaal bedekken. Dan gedeelte crème erop. Lagen herhalen. Vervolgens laten opstijven in koelkast (bij voorkeur 8 uren). Voor het opdienen bestrooien met cacaopoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven