Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu recept
Tiramisu recept

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren splitsen. Eierdooiers met de suiker schuimig mixen. Mascarpone en advocaat toevoegen en goed vermengen. Eiwit stijf slaan en voorzichtig door de massa scheppen. Lange vingers kort in de koffie kopen en naast elkaar in de vlakke vorm leggen. De helft van de creme hierop smeren. Daarna weer een laag in de koffie gedoopte lange vingers. Het restant van de creme hierop en tot slot een flinke laag cacao. Een aantal uren in de koelkast op laten stijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven