Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Espresso of koffie maken, hierbij een flinke scheut amaretto (naar smaak) doen. De eieren scheiden, De 2 eiwitten stijf kloppen. De 2 eidooiers met de suiker kloppen totdat deze lichtgeel worden. De mascarpone erbij doen en dit goed doorkloppen. Daarna de stijf geklopte eiwitten bij dit mengsel voegen en goed doorroeren. In een rechthoekige schaal de, in de espresso met amaretto gedoopte, lange vingers naast elkaar leggen. Hierop de helft van het mascarpone mengsel doen. Dan weer een laag, in de espresso met amaretto gedoopte, lange vingers neerleggen. Dan de rest van het mascarpone mengsel hier boven op doen. Dit mooi glad strijken. De schaal in de koelkast een paar uurtjes op laten stijven. Voor het serveren de bovenkant met een laag cacaopoeder bestrooien, niet te dik wel helemaal bedekt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven