Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu met bananen recept
Tiramisu met bananen recept

Tiramisu met bananen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de bananen en snijd ze in ronde plakjes. Verwarm de siroop in een pan en doe er na 2 minuten de bananen bij. Kook het clementinesap in om 2 eetlepels siroop te verkrijgen. Voeg er wat mascarpone aan toe. Mengen totdat een geleiachtige massa ontstaat. Pel de clementines zorgvuldig, snijd ze in partjes en voeg die toe aan het mascarponemengsel. Neem vier glazen. Leg een met wat rum overgoten biscuit op de bodem, daarop de bananen en daarop de mascarpone.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tiramisu met bananen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven