Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiramisu van la mamma recept
Tiramisu van la mamma recept

Tiramisu van la mamma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg dat de koffie is afgekoeld. Splits de eieren. Klop de eiwitten in een vetvrije beslagkom met een handmixer halfstijf. Voeg al kloppend steeds wat basterdsuiker toe en klop verder stijf.
Bedek de bodem met de lange vingers. Schenk voorzichtig de koffie over de lange vingers. Let erop dat je de koffie goed verdeelt. Het geheel mag best een beetje nat worden.
Klop de eidooiers met de amaretto en de rest van de basterdsuiker met de handmixer tot een schuimige crème. Roer de mascarpone los en meng door het eidooiermengsel. Spatel als het goed vermengd is voorzichtig het stijfgeslagen eiwit erdoor. Verdeel de crème over de lange vingers.
Zet afgedekt minstens 2 uur in de koelkast. Een nacht mag ook dan wordt hij alleen maar lekkerder.
Bestrooi de tiramisu met het cacaopoeder en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tiramisu van la mamma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tiramisu van la mamma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • LEKKER!
    Bexke gaf dit recept op 1 maart 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven