Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toetje van bitterkoekjes, druiven en cognac


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de gehalveerde druiven met de kaneel en de cognac aan de kook maar houd een paar druiven achter voor de garnering. Laat het eventjes doorkoken. Roer goed, zodat een deel van de druiven stukgaat. Laat het wat afkoelen. Klop vervolgens de slagroom met de vanillesuiker stijf. Verdeel de stukken bitterkoekjes over 4 glazen. Schep er het gekookte druivenmengsel over en daarna de slagroom. Garneer met de rest van de druiven. Serveer direct, anders zakt de slagroom in elkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toetje van bitterkoekjes, druiven en cognac recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven