Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensalade met gedroogd fruit en mozzarella recept
Tomatensalade met gedroogd fruit en mozzarella recept

Tomatensalade met gedroogd fruit en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de gedroogde vruchten met rozijnen in een kom en overgiet ze met kokend water. Laat de vruchten 10 minuten wellen, giet ze af en laat ze uitlekken. Meng de olijfolie met azijn en zout tot een dressing en schenk het over de vruchten. Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem in stukjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Schil de kiwi's en avocado's en snijd ze in stukjes. Verdeel de mozzarella met tomaten, kiwi's en avocado's over 4 borden en schep het gedroogde fruit met dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomatensalade met gedroogd fruit en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven