Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Trifle met ricotta recept
Trifle met ricotta recept

Trifle met ricotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Indien ananas of perzik uit blik gebruikt worden, deze heel goed uit laten lekken. Appels en peren mengen en wat citroensap erdoor roeren. Dan de ananas of perzik ook erbij doen en even wegzetten. De ricotta en sinaasappelsap en stroop in de keukenmachine pureren tot een glad geheel. Lepel wat van de ricottamengsel in 2 mooie dessert- of in wijde wijnglazen. Hierop een laagje fruit leggen en deze lagen herhalen tot alles op is, maar eindig met fruit. Strooi hierop de verkruimelde bitterkoekjes en strooi wat amandelschaafsel erop als finishing touch. Laat dit nagerecht flink koud worden in de koelkast. (zeker een paar uur)

Serveersuggesties

Neem 1 eetlepel (sinaasappel)likeur i.p.v. 1 eetlepel sinaasappelsap. De tijd om dit dessert koud te laten worden is hier niet meegerekend.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit trifle met ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven