Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanille ijs met schuimige witte wijnsaus recept
Vanille ijs met schuimige witte wijnsaus recept

Vanille ijs met schuimige witte wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardbeien wassen en dan ontdoen van de kroontjes. In kom doen en 50 gram suiker en vanille suiker erover strooien. 3 uur laten intrekken.
10 minuten voor gebruik ijs uit de vriezer nemen. Eieren splitsen. In pan de dooiers en 50 gram basterdsuiker doen. In grote pan water aan de kook brengen. Kleine pan met dooiermengsel erin zetten ( au bain-marie). Met mixer dooiermengsel schuimig kloppen. Al kloppende scheutje voor scheutje de wijn toevoegen. Blijven kloppen tot een schuimige gebonden saus. Pan uit de grote pan nemen. Met ijsbolletjes tang mooie bolletjes steken uit het ijs en over doen in een mooie coupe. Saus er over schenken. Aardbeien er over verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vanille ijs met schuimige witte wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven