Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanille panna cotta met bramencoulis recept
Vanille panna cotta met bramencoulis recept

Vanille panna cotta met bramencoulis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een pan de slagroom met de suiker en schraap de merg uit een vanillestokje
Laat de blaadjes gelatine in een glas koud water week worden.
Zodra de slagroom kookt, zet je het vuur laag en laat je de slagroom 15 minuten langzaam pruttelen.
Neem de pan van het vuur. De slagroom moet iets afgekoeld zijn voordat je de uitgeknepen gelatine toevoegt.
Roer de gelatine door de slagroom en giet deze in een met koud water afgespoelde schaal of glazen.
Laat de panna cotta minstens 6 uur in de koelkast afkoelen.
Doe de bramen in een smalle hoge kom en pureer deze met de staafmixer.
Zeef het fruit door een fijne zeef en giet deze voorzichtig op de panna cotta.

Serveersuggesties

In plaats van bramen kun je ook ander zomerfruit gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanille panna cotta met bramencoulis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven