Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanilleroom met espresso recept
Vanilleroom met espresso recept

Vanilleroom met espresso


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm ca. 70 milliliter melk. Los er 1 eetlepel espressopoeder in op. Vul met melk aan tot 125 milliliter en laat afkoelen. Week de gelatine in koud water. Roer de yoghurt en de espressomelk erdoor. Breng op smaak met de rum. Verdeel het mengsel over 4 glazen en zet minimaal 4 uur in de koelkast. Los het resterende espressopoeder op in 100 milliliter kokend water. Giet nog heet over de crème en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanilleroom met espresso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven