Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verrassing van exotisch fruit recept
Verrassing van exotisch fruit recept

Verrassing van exotisch fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de blaadjes gelantine in koud water. Verwarm 2 deciliter van het vruchtensap samen met de suiker en het rasp van de limoen. Knijp de gelantine heel goed uit en los het op in het hete vruchtensapmengsel. Maak al het fruit schoon en snijd het in gelijke stukjes. Doe het fruit in een met koud water omgespoelde vorm met een inhoud van 1 liter. Schenk het restant vruchtensap bij het mengsel van gelantine. Schenk het mengsel als het geheel iets lobbig wordt voorzichtig op het fruit. Laat de jellypudding in de koelkast minstens 6 uur opstijven. Dompel de vorm vlak voor het serveren heel kort in kokend water,plaats de schaal waarop het gerecht geserveerd wordt op de vorm en keer het geheel direct om. Serveer de verrassing van fruit met kletskopjes en vanilleslagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit verrassing van exotisch fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven