Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijgen met port recept
Vijgen met port recept

Vijgen met port


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pannetje de suiker met 2 deciliter water aan de kook. Roer tot alle suiker is opgelost. Schep er zo nodig het schuim af. Voeg de port aan de suikerstroop toe en laat het mengsel opnieuw aan de kook komen. Leg de vijgen in de pan. Temper het vuur. Laat de vijgen circa 3 minuten zachtjes koken. Keer de vijgen om en laat ze nog eens circa 3 minuten zachtjes trekken. Laat ze in de saus afkoelen. Serveer ze koud.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vijgen met port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven