Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtendessert recept
Vruchtendessert recept

Vruchtendessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


laat de gelatineblaadjes ca. 4 minuten weken in ruim koud water, Verwarm intussen de sinaasappelsap zonder te koken. Knijp de gelatine uit en roer ze door de hete sinaasappelsap, zodat ze volledig oplossen. Roer het resterende sap erdoor. Verdeel de aardbeien over 2 coupes en giet er zoveel sap bij tot de aardbeien net onderstaan. Laat opstijven in de koelkast. Houd het resterende sap warm, zodat het niet opstijft. Schenk het restererende sap in de coupes en laat eveneens opstijven in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtendessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven