Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vruchtenijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het bevroren fruit in een blender samen met vier eetlepels water/ melk. Mix het tot het een mooie mousse-achtige structuur heeft. Omdat de vruchten bevroren waren toen u het ging mixen, hoeft het niet nogmaals ingevroren te worden.

Men kan elk soort bevroren fruit gebruiken. Lekkere combinaties zijn mango/aardbei of aardbei/framboos. Maar ook alleen zijn de fruitsoorten erg lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchtenijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven