Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vruchtenspiesje met cake en chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de cake in 16 dobbelstenen.
Rijg op iedere satéprikker: stukje cake, mandarijn, appel, kiwi, banaan en een druif. Eindig met een stukje cake.
Verwarm de chocolade met 33 eetlepels water op een zacht vuur, blijf roeren tot de chocolade is gesmolten.
Leg op ieder bord 2 fruitspiesjes en schenk de chocolade erover.

Suggesties:

Maak van de overgebleven cake een triffle.
Bedek de bodem van een schaal met de cake, smeer de cake in met jam, schenk er de vanillevla over en garneer met fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenspiesje met cake en chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven