Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme aardbeien recept
Warme aardbeien recept

Warme aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de kroontjes uit de aardbeien. Zet de koekenpan op het vuur en verwarm op een hoog vuur. Voeg de suiker of honing toe als de suiker begint te smelten en bruin begint te worden of de honing heet is. Voeg de aardbeien toe (pas op, de aardbeien moeten droog zijn) rol deze door de pan tot ze zijn bedekt met de siroop. Voeg een borrelglaasje cognac toe en doe de citroensap er bij> Voeg de room er aan toe en serveer met vanilleijs. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven