Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme pannenkoeken met gekarameliseerde peren recept
Warme pannenkoeken met gekarameliseerde peren recept

Warme pannenkoeken met gekarameliseerde peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden C. Wikkel de pannenkoeken in aluminiumfolie en warm ze op in de oven.
Verhit ondertussen de boter in een koekenpan en leg de plakken peer erin. Bak in 2.5 minuten de onderkant bruin. Draai ze om en besprenkel ze met suiker. Bak ze nog 2.5 minuten of tot de suiker is opgelost en het vocht in de pan kleverig wordt.
Neem de pannenkoeken uit de oven en verwijder de folie. Leg de peren op een kwart van de pannenkoeken. Vouw de pannenkoeken dubbel, over de peren, en dan nogmaals dubbel. Leg twee pannenkoeken op elk bord en besprenkel met vocht uit de pan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme pannenkoeken met gekarameliseerde peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven