Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme wentelteefjes met ijs recept
Warme wentelteefjes met ijs recept

Warme wentelteefjes met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal doormidden. Klop in een langwerpige schaal het ei met de suiker en kaneel los en schenk er dan al kloppend de melk bij. Leg de boterhammen hierin en keer ze zodat ze het mengsel volledig opzuigen. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de wentelteefjes in 3 minuten goudkleurig. Keer ze tussentijds 1 keer. Meng suiker en kaneel en bestrooi de wentelteefjes hiermee. Bak alle 12 sneetjes brood. Schep uit het ijs 4 grote bollen. Leg op elk bord 3 wentelteefjes en schep er het ijs naast. Schep over het ijs 1 eetlepel boerenjongens.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme wentelteefjes met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven