Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Watergruwel recept
Watergruwel recept

Watergruwel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 3 liter water aan de kook met rijst, kaneelstokjes en rozijnen. Laat ongeveer 20 minuten koken. Was het fruit ( snijd evt. aardbeien klein) en voeg dit toe. Laat de bessen wat kapot koken en voeg nog een halve pot jam toe. Na in totaal 30 minuten koken van het vuur halen en één liter koud water toevoegen (zodat het sneller afkoelt). Verder afkoelen met koelelementen en daarna in de koelkast. smaakt koud het lekkerst op een warme dag.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit watergruwel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven