Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefje met frambozen recept
Wentelteefje met frambozen recept

Wentelteefje met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een grote (platte) schaal melk, eieren, vanillesuiker, suiker en zout glad. Leg de boterhammen zonder korst er in en laat het mengsel intrekken. Laat de boter in de koekenpan smelten en bak 4 boterhammen aan beiden kanten mooi goudbruin. Bak ook de andere boterhammen. Schik op 4 gebakken boterhammen enkele frambozen. Leg hierop de 4 overige boterhammen en druk aan. Snij ze nu schuin door het midden. Bestrooi de wentelteefjes voor het serveren met (kaneel) suiker. In plaats van frambozen kan men ook aardbeien worden genomen, maar halveer ze dan eerst.

Serveersuggesties

Men kan ook poedersuiker gebruiken, of alleen kaneel. Ook kun je jam van frambozen of bramen nemen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefje met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wentelteefje met frambozen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekker recept voor een lekkere frisse bite kun je altijd nog wat suiker met citroensap mengen en daarin de frambozen even marineren.
    Jeroen gaf dit recept op 29 oktober 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven