Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti recept
Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti recept

Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de gedroogde vruchten met warm water. Laat de vruchten 1 5 minuten weken in het druivensap. Klop het ei los met de melk, de suiker en de koekkruiden. Wentel de sneetjes stokbrood door het mengsel. Stapel ze op elkaar en bedruip ze nu en dan met het eimengsel tot het brood geheel doorweekt is. (ca. 5 minuten) Kook de zuidvruchten 1 5 minuten zachtjes in het druivensap waaraan poedersuiker is toegevoegd. Verhit een deel van de boter in de koekenpan. Wanneeer de boter licht gebruind is de wentelteefjes snel aan beide kanten goudbruin bakken. Neem ze uit de pan en houd ze warm, herhaal dit met de volgende sneetjes. Verdeel de wentelteefjes over de borden, neem de vruchten met een schuimspaan uit de pan en leg ze bij de wentelteefjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven