

Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti
Ingrediënten
- 1 ei
- 2 deciliter melk
- 1 eetlepel suiker
- 1,2 theelepel koekkruiden
- 14 sneetjes volkoren stokbrood
- TUTTI FUTTI:
- 25 gram gedroogde abrikozen
- 25 gram gedroogde pruimen (zonder pit)
- 25 gram blanke rozijnen
- 25 gram blauwe rozijnen
- 0,25 liter witte druivensap
- 1 zakje vanillesuiker
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Frutti de gelantina4 porties
6 uur en 30 minuten
lekker_koken - Compote van tutti frutti in rode wijn4 porties
20 minuten
bettyvandijk - Tutti-frutti torentje4 porties
2 uur
ma-griet
Allergenen Informatie
Voor dit wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Wentelteefjes van stokbrood met tutti-frutti