Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Witte chocolade espressorol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade met de boter in een pan. Voeg de koffie toe. Neem de pan van het vuur, verkruimel de koekjes en meng deze door het chocolademengsel. Laat het mengsel 10 minuten opstijven. Rol een stuk aluminiumfolie uit. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede. Aluminiumfolie er omheen dicht vouwen. Leg de rol in de koelkast, laat deze minimaal een uur staan, totdat deze hard is. Voor het beste resultaat, laat de rol dan een nachtje in de koelkast staan. Chocoladerol uit koelkast halen, aluminiumfolie verwijderen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met poedersuiker bestrooien. Eventueel met slagroom garneren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte chocolade espressorol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witte chocolade espressorol heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Hoe presenteer je de rol met aulfolie er nog over? of is plakjes gesneden met een heet mes? want je hebt aan massa 750 gram? Je verhaaltje is niet af!
  Henny57 gaf dit recept op 29 december 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven