Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolademousse met rum recept
Witte chocolademousse met rum recept

Witte chocolademousse met rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


De chocolade breken en met de melk en de rum in een kleine pan Au-bain-marie vooral niet te heet, zachtjes laten smelten. Af en toe roeren. Laat de chocolade wat afkoelen. Klop het ei met de suiker dik schuimig. De gelatine 5 minuten laten weken, uitknijpen en in 2 eetlepels heet water laten oplossen. Roer de chocolade en de gelatine door het eimengsel. Laat de boel wat opstijven in de koelkast. Klop de slagroom stijf en roer die dan door de chocolade-boel heen. Goed afdekken met plasticfolie en minstens 1 uur laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte chocolademousse met rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven