Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt-room bavarois recept
Yoghurt-room bavarois recept

Yoghurt-room bavarois


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Week de gelatineblaadjes in ruim koud water (minimaal een kwartier maar langer is nog beter).
Meng op laag vuur ca. 3 eetlepels slagroom met 2/3 van de basterdsuiker en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Neem telkens een blaadje gelatine uit het water. Knijp het blaadje licht uit en los het al roerend op in de zoete room. Los zo alle blaadjes gelatine op. Neem de pan van het vuur en laat helemaal afkoelen.
Klop intussen de rest van de slagroom en de resterende basterdsuiker. Roer enkele lepels yoghurt door gelatine oplossing en meng dan met de rest van de yoghurt. Spatel de geslagen room hierdoor en schep het mengsel in een cakeblik.
Zet 5 uur in de koelkast om helemaal op te stijven. Stort de terrine op een snijplank en snijd in mooie plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt-room bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven