Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zebraroomtoetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een kom beide soorten room aan de kook. Schenk ca. een derde in een kom en roer de witte chocolade erdoor tot hij smelt.
Roer de pure choclade door de rest van de room tot hij smelt.
Laat beide mengsels afkoelen.
Klop het eiwit lobbig en klop dan langzaam de suiker erdoor tot het stijf is. Schep een derde door het witte chocolademengsel en de rest door dat met de pure chocolade.
Schep de helft van het pure choclademengsel in 4 glazen of glazen schaaltjes en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
Schep de witte chocolade erop en zet nog eens 30 minuten in de koelkast. Schep de rest van het pure choclademengsel erop en zet 1 uur in de koelkast. Garneer met de hagelag en de chocoladekrullen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zebraroomtoetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven