Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwart-witte Cheesecake recept
Zwart-witte Cheesecake recept

Zwart-witte Cheesecake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een springvorm met een doorsnee van 24 cm in. Hak de biscuits in een keukenmachine fijn. Voeg de gesmolten boter en de cacaopoeder toe. Doe de vochtige koekkruimels in de springvorm, druk stevig aan op de bodem en tegen de randen. Zet de vorm in de koelkast. Smelt de choclade met de helft van de crème fraiche au-bain-marie. Klop de roomkaas, vanillesuiker, de gewone suiker en de overgebleven crème fraiche tot een egaal glad geheel. Klop de bloem en de sinaasappelsap er in stapjes doorheen. Schep 2/3 van het roomkaasmengsel in de springvorm. Meng door het achtergebleven roomkaasmengsel de chocoladeroom tot een egaal geheel. Giet dit over het roomkaasmengsel dat zich al in de springvorm bevindt. Zorg dat de bovenste laag een egaal geheel is. Bak de zwart-wit cheesecake gedurende 40 minuten op 180 graden C. De taart is dan licht gebarsten. Laat de taart afkoelen en zet hem dan nog een nachtje in de koelkast. Bestuiven met cacaopoeder en snijden met een warm mes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwart-witte cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zwart-witte Cheesecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • En wat moet er met de eieren gebeuren dan? :)
    Bezoeker gaf dit recept op 29 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven