Nasi Goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. De in een wok en laat dit heet worden.
  2. De bakken tot deze begint te ruiken, de , de gesneden knoflook en de tot de glazig wordt en de .
  3. Zet het vuur lager en doe de droge gekookte witte erbij en schep dit konstant om dat het niet aanbakt.
  4. Doe de gesneden (of rundvlees/varkensvlees) en de fijn gesneden erbij. (let op het omscheppen).
  5. Schuif alles aan de zijkant van de wok en bak de ringetjes even aan ca. 2 a 3 minuten.
  6. Doe de en de eetlepels bij de witte en schep dit goed om zodat de witte door de ketjap een wat donkere kleur krijgt.
  7. Pak de maggie blokjes naar smaak en knijp deze fijn over de en schep het goed door elkaar.
  8. Pak 4 voorverwarmde borden.
  9. Doe de nasi in een kommetje en druk dit goed aan en leg het onderste boven op het voorverwarmde bord en haal het kommetje eraf.
  10. Doe wat reepjes ei, wat schijfjes en een stukje aurgurk langs het bord en strooi over de nasi wat gebakken .
25
25
25

Variaties op Nasi Goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi Goreng
VariatieAantalGang
Nasi goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasi Goreng Peteh1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in zonnebloem olie en sambal oelek
  • trassie en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
  • zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal oelek kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • zonnebloem olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
687 kcal
34%2748 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
101 g.
38%404 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng