Nasi goreng
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
Bereidingswijze
- De rawits , , in de tjobek (of keukenmachine) fijnmalen Als laatste de toevoegen en fijn malen.
- De sjaloten hoeven niet helemaal fijn te zijn, mag een beetje grof zijn.
De boemboe in een pan met een beetje bakken. - Als het niet meer bitter ruikt de geklutse erbij en ook weer goed bakken Dan de koude er bij toevoegen en naar smaak het , masako erbij.
- De onder goed roeren lekker mee bakken totdat alles goed warm is.
- Dan naar smaak de ketjap er bij.
Masako is een mengsel van kruiden en vergelijkbaar met vleeskruiden Hier de ingrediënten van masako: - , suiker, peper, , ui, caramel, gedroogde rundvleespoeder. (Met dank aan Jaccor)
Ook lekker om te maken
Variaties op Nasi goreng
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Nasi Goreng | 11 | Rijstgerechten |
Thaise Nasi Goreng | 4 | Rijstgerechten |
Surinaamse nasi goreng | 1 | Rijstgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1755 kcal | 87% | 7020 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 143 g. | 55% | 572 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |