Nasi goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook als eerste de gaar, in water met een .
  2. De moet later gebakken worden.
  3. Dit gaat het best als deze afgekoeld en goed droog is.
  4. Doe wat in de wok en bak het gerookte bruin.
  5. Verwijder het uit de pan en zet apart.
  6. Snijd de in dobbelstenen, wat en en bak goed bruin.
  7. Voeg de fijngehakte (vijzelen is nog beter, maar meer werk) , en (s) toe en bak tot glazig.
  8. Voeg vervolgens de , , en toe.
  9. Blijf goed scheppen, anders gaat het aan de pan kleven.
  10. Voeg de gesneden toe en de .
  11. Snijd de niet te klein anders blijft er weinig van over.
  12. Bak de groenten beetgaar onder voortdurend omscheppen.
  13. Voeg dan de toe en de gebakken spekjes en schep heel even om.
  14. Voeg de toe en bak onder voortdurend omscheppen door tot alles door en door heet is.
  15. Opdienen met atjar tjampoer, seroendeng, gebakken uitjes, klein gesneden augurk, gebakken ei of omelet.
  16. Als je het voor elkaar krijgt wat over te houden, is het de volgende dag, na nog een keer opbakken nog lekkerder.
25
25
25

Variaties op Nasi goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi goreng
VariatieAantalGang
Nasi Goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasi Goreng Peteh1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • bouillonblokje kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje en trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
129 kcal
6%516 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi goreng