Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in hele dunne reepjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in ringen.
    Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
    Maak de blikken open en laat deze goed uitlekken.
    Kook de volgens de gebruiksaanwijzing.
    Verhit in de wok de .
    Bak de en licht aan tot deze begint te kleuren.
    Voeg de en de toe en bak deze even mee.
    en toevoegen en beetgaar laten worden.
    Voeg de toe.
    Schep het geheel goed door tot een homogene massa.
    en taugé erdoor scheppen en gerecht op hoog vuur nog een paar minuten goed door bakken.
    Nasi op smaak brengen met , en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in tonijn
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Terima kas si. Lekker
PeterSpierenburg 18 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
474 kcal
23%1896 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
71 g.
27%284 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi Goreng Tongkol (gebakken rijst met groente en tonijn)