Nasi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan

Bereidingswijze

  1. De met het boillonblokje in ruim koud water op een sudderplaatje zo gaar laten worden dat het vlees vanzelf loslaat van de botten (ongeveer 1,5 tot 2 uur).
  2. De kip eruit vissen en de net gaar koken in de boillon die je net gemaakt hebt.
  3. Ondertussen kun je de laten wellen, het vlees van de afhalen en klein snijden, en de grof snipperen.
  4. In een wok of braadpan een flinke scheut , de bodem moet goed bedekt zijn, op middelhoog vuur de uien met de (en evt.
  5. en ) glazig bakken.
  6. Dan voeg je de kip toe; deze zou helemaal uit elkaar moeten vallen, maar als je wat minder tijd hebt is het geen probleem als het blokjes blijven.
  7. En daarna de en de .
  8. Serveren met kroepoek en naar wens met ei en / of vleesgerecht(en)
25
25
25

Variaties op Nasi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi
VariatieAantalGang
Nasi Goreng12Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Indische Nasi3Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon en sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon, trassi, sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi en sambal kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
466 kcal
23%1864 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
88 g.
33%352 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi