Natte vingerwerk-cake
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Mix de boter met de , de en een flinke scheut tot een lekker smakende botercreme.
- De lange een voor een in de resterende drank wentelen en laag om laag met de botercreme in een met folie bekleedde cakevorm leggen. (lange meteen gebruiken, anders kun je er niets meer mee) Laten opstijven en daarna met een restje creme rondom besmeren.
- Mooi versieren met geraspte of vlokken.
- Tip 1:
- Vervang de voor Amaretto en gebruik dan amandelen voor garnering.
- Tip 2:
- Alcoholvrije cake?:
- Vervang dan de of amaretto voor een andere vloeistof zoals cocosmelk, sinaasappelsap, enz.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 221 kcal | 11% | 1768 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 7 g. | 35% | 56 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 13% | 24 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 26% | 8 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 5 mg. | 0% | 40 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |