Nectarine-slagroomtaart zonder oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Handmixer

Bereidingswijze

  1. Week de in ruim koud water.
  2. Spoel een cakevorm (25 cm lang, ca. 1,6 liter inhoud) af met koud water.
  3. en bekleed met vershoudfolie.
    Roer de kwark, de , de en de met een handmixer glad.
    Verhit het perzik sap in een pannetjes.
  4. Knijp de goed uit en los hem op in het sap.
  5. Roer het sap door het kwarkmengsel.
  6. Klop de stijf en spatel hem erdoorheen.
    Was 2 , halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in parten.
    Bekleed de bodem van de cakevorm met de lange .
    Verdeel de helft van de room eroverheen.
  7. Verdeel de eroverheen en verdeel de overige room eroverheen.
  8. Leg de overige lange erop.
  9. Zet minimaal 4 uur, maar liever 1 nacht in de koelkast.
    Stort de taart op een taartbord en trek de folie eraf.
  10. Bestrooi de taart met .
  11. Was de overige nectarine, halveer hem, verwijder de pit en snijd de nectarine in partjes.
    Versier de taart hiermee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark, roomkaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, suiker, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
82 kcal
4%984 kcal
Vetten
3 g.
5%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
5%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nectarine-slagroomtaart zonder oven