Nijlbaars met prei en puree
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Het witte en lichtgroene gedeelte van de prei heel fijn snijden.
Prei in kokend water 3 minuten blancheren en goed uit laten lekken.
Tomaat in kokend water ontvellen en in plakken snijden.
Aardappels schillen en gaarkoken.
fijnhakken.
Ovenschaal invetten met olijfolie.
Oven voorverwarmen op 180°C.
met mengen en op smaak brengen met en .
De nijlbaars in de ovenschaal leggen en de op de nijlbaars smeren.
Leg hierop de plakken tomaat lekker kruiden naar eigen smaak met en .
Prei erop leggen.
Aardappelpuree erop, snipper de en strooi de erover. - Doe het 20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegrilde nijlbaars met chilisaus en sesamzaad440m
-
Recept
Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus445m
-
Recept
Gestoofde nijlbaars op gegrilde roseval aardappel41u10m
-
Recept
Kerrierijst met doperwten en nijlbaars440m
-
Recept
Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree445m
-
Recept
Nijlbaars met tomaat, spinazie en geitenkaas445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ricotta, boter, melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1503 kcal | 75% | 6012 kcal |
Vetten | 33 g. | 47% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 83 g. | 32% | 332 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |