Nijlbaars met rode pesto en mozzarella
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snij de vis in kleine stukjes.
Snij de mozzerella in stukjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de bos uitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Verwarm de grill van de oven voor zodat hij roodgloeiend wordt.
In een klein ovenschaaltje leg je de blokjes kabeljauw.
Roer daar de doorheen, de oregano, wat zwarte en de , knoflook, , , en kerriepoeder.
Zet dit een minuut of 10 in de oven.
Schep het geheel regelmatig goed door om verbranding te voorkomen.
Na 10 minuten verdeeld je de blokjes erover en zet het daarna nog een paar minuten in de oven tot de mozzerella gesmolten is.
Haal het geheel uit de oven .
Serveer het geheel met wat groenten en wat aardappeltjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Knapperige gebakken nijlbaars met pepersaus445m
-
Recept
Nijlbaars curry450m
-
Recept
Nijlbaars met kruiden uit de oven450m
-
Recept
Geroosterde nijlbaars met pittige mangosaus445m
-
Recept
Kerrierijst met doperwten en nijlbaars440m
-
Recept
Gebakken nijlbaars met groente-ratatouille en aardappelpuree445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella en pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 194 kcal | 9% | 776 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |